Tänavune Antsude pidu toimus 13. korda. Lõppeva aasta silmapaistva töö eest antavaid kolleegipreemiaid nimetab Draamateater teatri suurkujude (Ants Eskola, Ants Lauter, Ants Jõgi jt) järgi Antsudeks, välja on neid antud 1999. aastast alates, teatas Draamateater.

2011. aasta Antsude laureaadid on:
Käsu-Ants (lavastajapreemia) – Ingomar Vihmar (lavastused „Õitseng“ ja „Saatuse heidikute kuu“).
Naispeaosa Suur Ants – Kersti Heinloo (Josie Hogani rolli eest lavastuses „Saatuse heidikute kuu“).
Meespeaosa Suur Ants – Ivo Uukkivi (rollid: Jaan Mõtus, „Pulmad“; Ichiro, „Õitseng“; Toomas, „Kuni inglid sekkuvad“)
Naiskõrvalosa Väike Ants – Ülle Kaljuste (Madle rolli eest lavastuses „Jaan Umbi lugu“ ja teise peretütre osatäitmise eest lavastuses „Tuhkatriinumäng“).
Meeskõrvalosa Väike Ants – Taavi Teplenkov (osatäitmised: lipukapten, „Jaan Umbi lugu“; Gratiano, „ Võlanõudjad“; T. Stedman Harder, „Saatuse heidikute kuu“; Robert Preston ja sõdur, „Viies kolonn“.
Ilu-Antsu preemia vääriliseks hinnati Riina Degtjarenko kunstnikutööd lavastustele „Jaan Umbi lugu“, „Punane“, „Cancún“ ja „Saatuse heidikute kuu“.

Parimaks tehniliseks töötajaks ehk Asi-Antsuks hääletati õmbleja Urve Lerman, Abi-Antsuks ehk parimaks teenindustöötajaks valisid kolleegid etenduse juhi Karin Undritsa.

Kaval-Antsu tiitli sai teatri juhkonnalt Jan Uuspõld hea teatripropaganda eest saates „Tantsud tähtedega“.

Käsu-Antsu on Ingomar Vihmar varem pälvinud 2005. aastal, Ilu-Ants on kord varem läinud ka Riina Degtjarenkole (2008). Ivo Uukkivi sai Antsu esmakordselt, Kersti Heinloo sai oma esimese, Väikese Antsu möödunud aastal. Ülle Kaljustel on varasemast ette näidata üks Väike Ants (2000) ja Suur Ants kolmelt aastalt (2002, 2005, 2008). Taavi Teplenkovi selleaastane kõrvalosa preemia on aga rekordeid purustav, Väikese Antsu pälvis ta juba neljandat korda (2004, 2005, 2007, 2011) ning siia kõrvale on tal panna ka Suur Ants 2008. aastast.

Eesti Draamateatri juhatus tunnustas aasta jooksul enim hõivatud meesnäitlejat Tõnu Oja (mängis 145 etendust) ja naisnäitlejat Kersti Heinlood (127 etendust) preemiareisiga.

Publikuarvu poolest oli 2011. aasta Draamateatrile viimase 10 aasta parim, aasta jooksul antud 500 etendust külastas kokku 105 758 teatrivaatajat, mis on üle 13 000 inimese rohkem kui 2010. aastal.