Minu tööd siin Delfis jätkab noor mees Madis Vaikmaa, kes kindlasti kujundab arvamusrubriiki tulevikus nii omanäoliseks kui ka oma näoliseks.

Mina lähtusin Delfi arvamust toimetades mõnedest lihtsatest tõdedest. Üks neist oli see, et lõplikku tõde ei ole tingimata olemas. Seetõttu oli Delfi arvamusrubriik alati avatud paljudele vastandlikele, vastuolulistele ning nii mõnigi kord ka toimetaja enda maailmavaatest erinevatele seisukohtadele. Loodan, et kokkuvõttes muutis see Eesti populaarseima võrgumeedia arvamusplatsi mitmekülgseks, põnevaks ja mõtteid tekitavaks lugemiskogemuseks.

Parimate soovidega,
Rain Kooli

Austet arvamusrubriigi lugejad ja kirjutajad!

Rain Kooli jätab endast maha suured sussid, kuid loodan, et ajapikku nad enam nii suured ei tundugi. Tahan, et ka tulevikus oleks Delfi arvamusrubriik sama kvaliteetne, nagu praegu ja selle kvaliteedi hoidmiseks on mul kasutada Eesti Päevalehest saadud kogemused.

Kuna kliima on meil kehvavõitu ja elu niigi raske, siis proovin vähemalt juhtkirjades vältida mõõdutundetut virisemist ja läheneda asjadele pigem konstruktiivselt, vahel ka läbi huumoriprisma.

Luban, et arvamusrubriigis leidub edaspidigi mõtlemapanevaid tekste ja kui lugejail peaks tekkima tahtmine oma sõna sekka öelda, siis on see alati võimalik ka arvamusloo kujul.

Edukat uut aastat,
Madis Vaikmaa