"Minu sõnum oli see, et antaks rahvale teada, et mõnel jäävad nüüd kirjad saamata nende vandaalide tõttu," ütles naine Delfile.

Naise sõnul oli sadu, kui mitte tuhandeid, kirju olnud ühes hunnikus ja paljud neist olid esmasel pealevaatamisel lahti tehtud.

"Siin on tegemist tuhandete kirjadega," rääkis naine. "Sealt oli otsitud raha, ma pakun välja. Kingituseks saadetakse ikka raha ja küllap seda otsiti."

Politsei pressiesindaja sõnul sai patrull eile õhtul väljakutse, et Nõmmel Hiiu jaama juures vedelevad kirjad maas. "Patrull sõitis kohale, korjas kirjad kokku ja andis üle Eesti Postile," rääkis politsei pressiesindaja Delfile. Politsei esindaja lisas ka, et kirjad olid patrulli arvates suletud.

Eesti Posti esindaja sõnul oli avatud 36 kirja. "Me tuvastasime nime järgi aadressi ning kleepisime kirjad kokku ja saatsime uuesti edasi," rääkis Eesti Posti esindaja. Ta lisas, et Eesti Postile anti juhtumi raames üle umbes 200 kirja.

Saamata kirjade või muude küsimuste korral saavad piirkonna elanikud pöörduda Eesti Posti klienditeeninduskeskuse poole telefonil 1661 või info@post.ee.