Lantini Võlakaitse Büroo kodulehekülje põhjal on endine kohtutäitur spetsialiseerunud õigusvaidlustele mis on seotud täitemenetluste läbiviimisega, pankrotimenetlustega, saneerimismenetlustega ja võlgade ümberkujundamise menetlustega.

"Meie poole soovitame pöörduda, kui vajate õigusabi ning esindamist suhetes kohtutäiturite ning pankrotihalduritega. Analüüsime, kas Teie õigusi on erinevate menetluste käigus rikutud ning kuidas on võimalik Teie õigusi kehtestada ning kaitsta," seisab Lantini teenuseid tutvustaval kodulehel.

Põhja ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse kohaselt andis kohtutäitur Priit Lantin 8. jaanuaril 2011 Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhataja ametikohal tegutsenud Kaimo Järvikule pistist vastutasuna selle eest, et Kaimo Järvik ajavahemikul 04.01.2010 kuni 08.01.2011 oma ametikohast tulenevatest tööülesannetest eelistas Tallinna munitsipaalpolitsei ameti poolt määratud, kuid tasumata jäänud rahatrahvi nõuete sundtäitmiseks menetluste läbiviimisel kohtutäitur Priit Lantinit teistele Tallinna linnas tegutsetavatele kohtutäituritele.

Nimetatud ajavahemikul saadeti sundtäitmise korraldamiseks Kaimo Järviku suulise korralduse alusel Tallinna munitsipaalpolitsei ametist 31 673-st menetlusest Priit Lantinile kokku 25 941 menetlust.