Äriregistri andmetel on tänaseks juba endise riigikogulase Indrek Raudse firma OÜ Centennial Investments, kellele kuuluvad kaks korterit kurikuulsas Kooli tänava 1/3 majas, eelnevatel aastatel oma asukohta kolm korda muutnud. Firma asutamisest ehk 2004. aasta sügisest tegutses firma aadressil Sütiste tee 14, aastal 2007 muutis firma asukohta, kui kolis Tallinna kesklinna aadressile Tornimäe 7.

Sellel ajal muutus ka firma juhatuse esimees. Nimelt oli Raudse firma OÜ Centennial Investments algseks juhiks advokaadibüroo Arvisto & Koch praegune partner Margus Arvisto, 2007. aastal võttis juhtimise üle Raudne.

Samal aastal kaks kuud hiljem muutis OÜ Centennial Investments uuesti oma firma asukohta, jäädes nüüd tegutsema Kreutzwaldi 12 majja. Kooli tänavale, kuhu on praegu end sajad Vene ärimehed sisse kirjutanud, registreerus firma ümber 25. veebruaril 2008. aastal ning registri andmetel tegutseb ettevõte seal siiamaani.

Eelmine juhatuse liige kartellikokkuleppes süüdi

Niisamuti on aastate jooksul firma asukohta usinalt vahetanud ka Nikolai Stelmachile kuuluv Advisory Partners. Esmakordsel firma registreerimisel 2006. aasta oktoobris pandi firma (tolleaegse nimega Fander Auto OÜ) asukoht kirja aadressile Väike-Ameerika 19.

Kusjuures firma esialgne juhatuse liige oli Külli Niinoja, kelle juhtimisel olev valmisfirmasid müüv ettevõtte ABC Kapital tunnistas eelmisel aastal lõpule jõudnud kartellikokkuleppe kohtuasjas osaliselt oma süüd kokkuleppes ja kooskõlastatud tegevuses, millega otseselt ja kaudselt määrati kindlaks kolmandate isikute suhtes hinna- ja muid kauplemistingimusi. 

Seos valmisfirmasid müüva ABC Kapitaliga ilmneb ka asjaolus, et firma kontor asub tänaseni Väike-Ameerika 19 teisel korrusel, kuhu oli ka Advisory Partners esialgselt registreeritud. 

Järgmisena muudeti 2007. aasta jaanuaris Stelmachi firma nimi Advisory Partners OÜ-ks ning registreeriti see sisse hoopiski Jõelähtme valda, Maardu külla.

Ettevõtte asukoht registreeriti uuesti ümber 21. septembril 2007. aastal Kreutzwaldi tänavale samale aadressile, kuhu oli paar kuud enne oma firma sisse kirjutanud ka Indrek Raudne. Samal ajal sai ka Stelmach ametlikult firma juhatuse esimeheks. 

Kooli tänavale registreeris Stelmach firma ümber 26. veebruaril 2008. aastal ehk vaid päev pärast Indrek Raudse ettevõtte sissekirjutamist samale aadressile. Mõlemad kõne all olevad firmad tegutsevad äriregistri andmeil tänaseni Kooli tänav 1/3 majas.

Stelmachi firma Advisory Partners suhtes on kõnekas ka fakt, et firma on oma tegutsemisaastate jooksul tegutsenud korraga toitlustamise, transporditeenuste pakkumise, kinnisvara, mootorsõidukite ja tööriistade hoolduse ja rendi, investeerimise, investeeringute juhtimise ning tööjõu rendi teenuste pakkumisega, ehk pakkunud korraga teenuseid ühest äärmusest teise.

Eelmisel nädalal lahvatas skandaal, kui selgus, et IRLi poliitikud Indrek Raudne, Nikolai Stelmach ja Siim Kabrits pidasid üheskoos äri, millega nad aitasid Venemaa ja teiste endiste SRÜ riikide kodanikel saada Eesti kodakondsust.