Lääne-Virumaal

Täna hommikul veidi enne kella 8 teatati häirekeskusele, et Tamsalu vallas Porkuni külas on suur puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Võsu alevikus Võsu Haljala maanteel oli aga puu langenud sõiduteele. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Vinni vallas Pajusti alevikus olid elektriliinid maas. Päästjad tõstsid elektriliinid maast ära.

Varahommikul kell 06.28 teatati häirekeskusele, et Kadrina vallas Viitna külas on kukkunud suur puu tee peale ja vajutanud elektri liinid vastu teed. Natuke maad edasi oli samuti puu sõiduteel. Päästjad eemaldasid mõlemas kohas puu sõiduteelt ning taastasid tee liikluseks.

Eile õhtul kell 22.33 teatati häirekeskusele, et Väike-Maarja vallas Kiltsi alevikust Rakke poole on kukkunud puu tee peale. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 22.16 teatati häirekeskusele, et Sõmeru vallas Roodevälja külas on puu kukkunud sõiduteele ja takistab liiklust. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 21.16 teatati häirekeskusele, et Väike-Maarja vallas Kiltsi alevikus on suured puuoksad kukkunud sõiduteele ja takistavad liiklust. Päästjad eemaldasid puuoksad sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 21.15 teatati häirekeskusele, et Tapa vallas Imastu külas on suur puu kukkunud sõiduteele ja takistab liiklust. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Kell 20.47 teatati häirekeskusele, et Kadrina vallas Loobu külas on puu kukkunud sõiduteele ja takistab liiklust. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt.

Kell 20.46 teatati häirekeskusele, et Vihula vallas Käsmu külas on puu kukkunud sõiduteele ja takistab liiklust. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ja taastasid sõidutee liikluseks.

Ida-Virumaa

Täna hommikul kell 07.50 teatati häirekeskusele, Narva linnas Suurel tänaval on kukkunud suur puu sõiduteele. Päästjate sündmuskohale saabudes selgus, et puu oli kukkudes vigastanud ka sõiduautot. Päästjad eemaldasid puu sõiduteelt ning taastasid selle liikluseks.

Kell 7.18 teatati häirekeskusele, Kiviõli linnas Keskpuiestee tänava kolmekorruselise maja katuselt kukkuvad telliskivid, mis on lõhkunud ühe auto. Päästjate sündmuskohale saabudes selgus, et hoone on ahjuküttega ning tellised kukkuvad korstna küljest. Päästjad piirasid korstna ohulindiga ära.

Kell 6.44 said päästjad väljakutse Kohtla-Järve linna Pärna tänavale, kus ühe maja katuseplekk oli lahti ning see käis vastu akent. Päästjad eemaldasid lahtised ja ohtlikud katusepleki osad.

Öösel kell 3.06 teatati häirekeskusel, et Narva linnast 5 kilomeetrit Narva-Jõesuu poole takistab maha langenud puu liiklust. Päästjad vabastasid tee liikluseks.