Minu meelest oli ta lihtsalt suurepärane isa. Temas oli kõik see olemas, mis peab ühes isas olema. Tal oli alati minu jaoks aega ning me veetsime palju aega koos.

Tänapäeval on kurb see, et nii paljude noorte vanematel ei ole laste jaoks aega ning nad peavad ise endale meelelahutust otsima ning kodus leiavad nad eest vaid isa, kes loeb ajalehte ning ema kes on parajasti hõivatud televiisoriga. Minul nii ei olnud, mind ootas alati rõõmsameelne isa, kellel olid suured plaanid juba valmis mõeldud õhtuks.Ta püüdis mulle võimalikult paljusid asju selgeks õpetada, ikka selleks et tulevikus oleks mul kergem kui oma elu peale lähen. Mina, nagu noored ikka ei võtnud tema õpetusi just väga tõsiselt ning ma ei viitsinud eriti tema õpetusi kuulata.

Mida aeg läks edasi, seda rohkem hakkasin aga taipama, et tõesti võib neid oskusi, mida ta mulle püüdis selgeks õpetada elus vaja minna. Aga noor nagu ma olin ei võtnud ma neid sõnu ja õpetusi siiski päris tõsiselt.Ma arvasin, et ta lihtsalt tahab mind oma õpetustega piinata, aga see ei olnud tegelikult nii. Ta tahtis mulle ainult head.

Ma küll ei kuulanud teda eriti, kuid sellest hoolimata oli ta mulle väga suureks eeskujuks, igas mõttes. Ta oli nii hooliv oma pere suhtes ning ta armastas oma tööd ning ta oskas suurepäraselt raha hoida.

Tuleb tunnistada, et olen avastanud, et tema käitumine on ka mulle külge jäänud. Kindlasti oleks jäänud veelgi rohkem olulisi asju külge, kuid ma ei kuulanud teda piisavalt. Nüüd, kus mul enam ei ole seda tublit isa, kes mulle igal õhtul rääkis huvitavatel teemadel ning kellega koos sai käidud nii kalal kui puutööd tegemas, taipan ma alles seda, kui kallis ta mulle tegelikult oli ning kui tähtis ta mu elus oli.

Ma annaksin paljut selle nimel, et saaksin uuesti temaga olla. Tahaksin öelda kõikidele noortele-hoidke ja armastage oma isa, sest võib-olla ühel päeval teil pole enam selleks võimalust.