„Noortekogus on korraldatakse regulaarselt erinevaid noortele suunatud koolitusi praktiliselt kõikides valdkondades ning nende arv kasvab iga aastaga. Teemadeks on olnud haridus-, välis-, majanduspoliitika, meedia, kaitse- ja keskkonnapoliitika, presidendi roll, Euroopa Liit ja palju muud,“ teatas Riibe kesknoorte pressiteates.

„Esinejateks on Eesti tipp-poliitikud, ülikoolide professorid ja oma ala spetsialistid. Koolitused ei ole kunagi olnud ainult rangelt akadeemilise sisuga, vaid sellele on järgnenud mitteformaalsed arutelud ja mõttevahetused. Noored saavad meie üritustel osaledes alati lisaks uutele teadmistele ka meeldiva elamuse ning uusi tuttavaid,“ märkis Riibe.

„Eilne poliitikakool ei erinenud seetõttu millegi-poolest varasematest, kui kõrvale jätta keskmisest julgem teemapüstitus. Meie tugevuseks ongi see, et võime pingevabalt arutada kõikidel teemadel.“

„Leian, et anonüümse isiku varju peitununa toimunut pelgalt „kiireks ajupesuks“ nimetada on ülekohtune ja selline suhtumine valmistab poliitikakoolis osalenutele pettumuse,“ lisas Riibe.