Otsus peatuse ümbernimetamiseks võeti vastu Tallinna Linnavalitsuse nimekomisjoni poolt 20. septembril ning rakendus 1. novembril 2011, teatas SA Teletorn.

„2012. aasta kevadel taas külastajatele avatavast Tallinna Teletornist kujuneb kindlasti üks olulisemaid kesklinnast eemal asuvaid turismiobjekte nii väliskülaliste kui kohalike elanike jaoks. Neile, kes varem pole tornis käinud, on kindlasti lihtsam orienteeruda samanimelise peatuse järgi,“ sõnas SA Tallinna Teletorni juhataja Riina Roosipuu. „Seetõttu esitasime Tallinna linnavalitsusele ettepaneku muuta Motoklubi peatus Teletorni peatuseks ning meie palvele tuldi vastu. Tänaseks on ümber vahetatud ka nimi bussipeatuse sildil ning muudatus on sisse viidud sõiduplaanidesse Tallinna kodulehel.“

Tallinna linnavalituse nimekomisjon möönis, et praegu ei seostu Motoklubi peatus enam ühegi ümbruskonnas tegutseva asutusega. Teletorn on peatusele lähim objekt ning on loogiline, et selle järgi peaks peatus ka uue nime saama. Loodetavasti leiab tänu Teletorni peatusele sinna tee üha rohkem ühistransporti kasutavaid huvilisi-külalisi.

Teletorni peatust läbivad bussiliinid 34A, 38, 49 ning 288.