Narva linnavolikogu liige Nadežda Sinjakova ütles Delfile saadetud kirjas, et Mihhail Stalnuhhin tasustas opositsiooni ja koalitsiooni väga ebavõrdselt. Sinjakova sõnul maksti opositsioonile 6,40 eurot ning teistele saadikutele lisaks veel 204,60 eurot töötasu.

Sinjakova kinnitusel sai nüüdne riigikogu opositsiooni liige Stalnuhhin lisaks riigikogulase töötasule ka ühe suurima toetuse Tallinnas elamiseks, kuigi tal on pealinnas elukoht olemas, lisaks on Stalnuhhin riigikogu riigieelarve kontrolli komisjoni esimees.

Sinjakova sõnul kadusid demokraatilised ootused Stalnuhhini osas, kui mees teatas ajakirjanduses, et opositsiooni liikmetele maksti Narva linnavolikogus vähem seepärast, et nad töötasid kehvasti. "Seetõttu esitame me küsimuse, kui hästi töötas meie endine esimees ja mille eest maksti talle raha?"

Koalitsiooniliikmete paremaks tasustamiseks lõi Stalnuhhin Sinjakova sõnul kokku 12 komisjoni ja nimetas volikogu liikmed nende esimeesteks ja aseesimeesteks. Opositsioon tuvastas, et enamik komisjone kogunes kahe aasta jooksul vaid 2-4 korda. Kuna Stalnuhhin oli linnavolikogu esimees, oleks just tema pidanud komisjonide tegevust kontrollima ja nende vajalikkust tõestama.

"Me arvame, et linnaeelarve ei ole ühe erakonna eelarve, ning võib-olla tuleks tänapäeval rääkida sellest, kas härra Stalnuhhin ei peaks raha eelarvesse tagastama, kummatigi teenimatult saadud preemiat, kuna ta mitte ainult ei kontrollinud komisjonide tööd, vaid ka oma, niinimetatud peamises komisjonis, pole ta kõverat kõrtki liigutanud," sõnas opositsioon saadetud kirjas.

Narva linnavolikogu opositsiooni liikmed kaaluvad Sinjakova sõnul, kas pöörduda õiguskaitseorganite poole, et välja selgitada endise linnavolikogu esimehe tegevuse, igakuise tasu ja riigikokku mineku eest kuue kuu preemia maksmise õigsus.