Tallinna Kommunaalameti ehituse ja järelevalve osakonna teatel algasid möödunud reedel suuremahulised rekonstrueerimistööd Tedre tänaval Nõmme tee ja Kotka tänava vahelisel lõigul. Ehitustööd Tedre tänaval peaksid lõplikult valmima 2012 aasta suvel. Suurematest töödest alustati ka Haabersti linnaosas Õismäe väikese ringi rekonstrueerimistöödega, mis loodetakse samuti lõpetada 2012 aasta augustiks.

Kuna ilmad on veel teetöödeks soodsad jätkub Tallinna tänavate hooldusremont. Teede jooksvat remonti tehakse sel nädalal Heina tänav 16 ja Laulupeo 15 kõnniteedele ning kavas on remont Kungla tänav 51 juures. Teeremonti tehakse ka Sõle tänav 45 juures ning tee-ehitustööd jätkuvad Puhangu tänav 53 maja juures. Vanalinna sõidu- ja kõnniteede sillutuskivide remonti tehakse operatiivinfo alusel.

Kadrioru pargi spetsialistid alustasid purskkaevude sulgemist ja nende talveks konserveerimist ning esialgsete kavade kohaselt loodetakse nende töödega nädala lõpuks valmis saada. Seni on sügislilled peenardelt üles kistud ja parkides käib lehtede kokkukraapimine.