Pean tunnistama, et olin võlutud, liigutatud, elevil.... Mis on ometi selle saate saladus? Sest nagu möödunud hooaegade vaatajanumbrid näitavad, on tegemist väga populaarse üritusega.

Minu arvates on selles saates paigas just need komponendid, mida ühest pühapäevaõhtusest meelelahutusest oodata võiks. Siin on pidulikku sära, võidurõõmu ja -pisaraid, tuntud ja tundmatud näod, sekka heategevuslik aspekt. 

Minu jaoks on võti ka positiivsuses. Kuigi kohtunikud ja saatejuhid võivad teinekord olla terava keelega, on läbiv joon ikkagi ääretult sõbralik ja positiivne suhtumine. Paljud saated rõhuvad negatiivsusele, siit on seda küll raske leida.

See saade teeks justkui igaüht veidi paremaks. Vähemalt kehtib see osalevate tuntud inimeste kohta. Isegi need, kes mulle muidu väga sümpaatsed pole tundunud, saavad saate käigus armsaks ja
võidavad su südame. Esile tuleb inimeste helgem ja inimlikum pool. Tore on näha, kuidas algajatest võlutakse mõnikord lausa imesid välja.

Loomulikult ei saa ma üle ega ümber võistlustantsust endast. Mis naistesse puutub, siis küllap on vähe neid, kes pole end unistustes leidnud mööda tantsupõrandat keerlemas - kaunis kleidis, võluva partneriga, imeilusa muusika saatel, kõigi pilgud sinu poole pööratud...

Kui käisin esimeses klassis, kutsuti kõiki lapsi peotantsu (nagu seda siis nimetati) trenni. Nähes näidistantsu ja kõiki neid säravaid tualette, olin kindel, et just seda ma tahan. Esimeseks pettumuseks oli see, et trennis ei saagi uhke kleidiga ringi lennelda, vaid tuleb enne kõvasti tööd teha. Ja et kleit tuleb vanemate abiga ise muretseda. Sinnapaika mu naiivne unistus jäigi.

Käisime sõbrannaga siiski usinalt vaatamas võistlusi, kus osalesid meie klassivennad, kes kokkuvõttes aastaid peotantsuga tegelesid. Võistlustants oli minu südame jäädavalt võitnud.

Nii istungi "Tantsud tähtedega" saate ajaks taas teleri ette ja lasen emotsioonidel möllata. Seekord on mul juba esimese saate põhjal nii palju lemmikuid, et ei tea isegi, kellegi poolt hääletada. Mis ma oskan öelda - tõeliselt leidlik saade, mis pakub midagi nii hingele kui silmale.