Möödunud laupäeval, 17. septembril kella 21 ajal sai Sõpruse puiestee 6 juures teed ületanud 32-aastane mees löögi tumedat värvi sõiduautolt, mis lahkus sündmuskohalt. Jalakäija sai vigastada ning ta viidi haiglasse.

Pühapäeval, 11. septembril kella 13 ajal juhtus liiklusõnnetus Sõpruse puiestee ja Tulika tänava ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduauto Audi A6, mida juhtis 24-aastane noormees, ja Suzuki mootorrattaga sõitnud 27-aastane mees. Mootorrattur sai liiklusõnnetuses kannatada ning ta viidi haiglasse.

Neljapäeval, 8. septembril kella 17.45 ajal põrkasid Akadeemia tee ja Ehitajate tee ringristmikul kokku helehalli värvi sõiduauto Nissan Primera ja tumeroheline Mitsubishi Space Star.

Samal päeval kella 18.20 ajal juhtus liiklusõnnetus Vabaduse puiestee ja Prii tänava ristmikul, kus kollast värvi sõiduauto Peugeot 107 tegi vasakpööret ja põrkas kokku alarmsõitu sooritanud kiirabisõidukiga.

Politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetusi pealt nägid, võtta ühendust Põhja prefektuuri avariitalitusega telefonil 612 5666 või politsei lühinumbril 110.