„On lubamatu, et Euroopa parlament võtab oma tiiva alla liikme, kelle vaated on nii rassistlikud kui ka autud,“ ütles Cohn-Bendit The Locali vahendusel. Cohn-Bendit on Euroopa roheliste fraktsiooni kaaspresident.

Silmnähtavalt pahane Le Pen, kes istus oma tütre Marine'i kõrval, tõusis püsti ja asus vasturünnakule.

„Ma ütlesin, et Norra valitsus oli naiivne, sest ei võtnud tarvitusele turvameetmeid ning politseil kulus poolteist tundi kuriteopaigale jõudmiseks,“ ütles Le Pen, samal ajal, kui tütar, kes on nüüd rahvusrinde juht, julgustavalt noogutas.

„Ma arvan, et Euroopa parlamendi liikme puhul on normaalne, kui ta väljendab oma arvamust valitsuse kohta, mis on osa Euroopast. Mind süüdistab pedofiil Cohn-Bendit,“ karjus Le Pen. „Mul on õigus öelda, et teda süüdistati Punaarmee Fraktsiooni terroristidele varjupaiga pakkumises. Mul on õigus oma au kaitsta!“

Selle peale lülitas Euroopa parlamendi president Jerzy Buzek Le Peni mikrofoni välja. „Võiks arvata, et siin on bolševikud,“ jätkas Le Pen.

Cohn-Bendit'd süüdistas 2004. aastal pedofiilias ka Marine Le Pen. Süüdistus on seotud 1975. aastal Cohn-Bendit' poolt kirjutatud raamatuga, milles ta räägib oma kogemustest lasteaiakasvatajana Frankfurdis.

Raamat nimega „Le Grand Bazar“ räägib väikeste laste seksuaalsetest huvidest ja mõnede arvates viitavad mõned selle osad sellele, et Cohn-Bendit oli ise lastega seksuaalsuhetes. Cohn-Bendit ise väidab, et raamat tuleb asetada oma ajastu konteksti ja oli mõeldud 1970. aastate kodanluse šokeerimiseks.