Hendrik Reindla omakorda töötab ERRi tootmisteenistuse juhatajana.

Kahe mehe äri on väga kasumlik, eelmisel aastal teenis firma 1,63 miljoni krooni suuruse müügitulu pealt 728 000 krooni kasumit.

Teenisid nad selle kasumi eelmisel aastal tootes erinevaid filme ja videoklippe. Majandusaasta aruande kohaselt lõpetati eelmisel aastal Eesti-Läti piiriala vaatefilmi. Samuti valmis keskkonnaameti tellimusel teleprojekt "Eesti looduskaitse 100" ehk 60 videoklipi ja 60-minutise dokumentaalfilmi salvestus ja teostus, tõlked, eetrisse andmine ja koopiate tegemine.

Selle filmi esilinastus oli keskkonnaameti pressiesindaja Aet Truu sõnul looduskaitse 100. sünnipäeva konverentsil 2010. aasta augustis. Seejärel toimus ka filmi avalik linastus Viljandis pärimusmuusika aidas ja seejärel linastus film ETVs.

Lisaks tootis firma meeste tervist käsitlevate lühidokumentaalfilmide sarja “Meeste jutud”.

Delfi helistas täna kella pärastlõunal Kondile ja proovis temalt kommentaari küsida. Kond teatas, et on võttel ja palus tunni aja pärast tagasi helistada. Tunni aja pärast ta aga telefonile enam ei vastanud.

Seega jäi tal ka vastamata küsimusele, kas tema firma kadestamisväärse kasumlikkuse üheks põhjuseks võiks olla ERRile kuuluva tehnika tasuta kasutamine.