Well, on rääkida edasi situatsioon nr 2, mis peaks meid mõtlema panema, kas airBaltiku nimelist firmat ei tuleks näiteks rohkete boikottide kaasabil turult välja tõrjuda.

Seekord, trassil Jerevan-Riia, varuväljapääsu kangutavat pässi ei ole, aga on kamp munajoodikuid AirBaltiku töötajate näol. Lennuk Jerevanist hilineb Riiga ja sel ajal tõmbab lesta Riia-Tallinn lennuk (täpsustan, transfeerreis, üks pidanuks teist ootama).

Õnnetu inimene lennujaamas AirBalticu esinduses teatab: it happens all the time ehk seda juhtub kogu aeg. Kõrval istuvad eestlased, kellel sama situatsioon - vaid selle vahega, et nende lennuk tuli Tbilisist. Siis tulevad kodanikud, kellel on õhku haihtunud Helsingi lennuk. Siis mingi taat, kellel lipsas käest Barcelona.

Uue pileti kirjutamine Tallinnasse võtab aega vähemalt tunni, sest blond tibin ei suuda mingi asjaga hakkama saada. Uue lennuni on muidugi pool päeva. Ja siis, see firma julgeb premeerida mind kohvi ja saiakesega! Ilmselt ei saa ma kunagi teada, kuhu sõitis mu pagas.