Täna kell 16.02 (Moskva aja järgi) Jaroslavlist  Tunošna lennujaamast Minskisse teed alustanud lennuk kukkus alla veidi pärast õhkutõusmist, kahe kilomeetri kaugusel lennuväljast, vahendab lenta.ru. Esialgsetel andmetel ei suutnud lennuk pärast väljalendu tõusta ohutusse kõrgusesse ja lendas vastu majaka antenni. Pärast kokkupõrget purunes lennuk osadeks ja kukkus alla.
Lennukis oli 45 inimest - 37 reisijat ja kaheksa meeskonnaliiget. Õnnetuses hukkus 43 inimest, kaks inimest on üliraskes seisundis. Ellujäänutest üks on Venemaa hokikoondise liige Aleksandr Galimov, kes on aga üliränkades põletushaavades - 80 protsenti tema kehast on kaetud põletushaavadega. Teine ellujäänutest on lennuki pardainsener Aleksandr Sizov, kelle kehast 15 protsenti on põletushaavades.

Pealtnägijate sõnul muutus lennuk pärast allakukkumist põlevaks rauahunnikuks. Õnnetuspaigalt on seni leitud 31 inimese surnukehad, teatas Jaroslavli oblasti kuberner Sergei Vahrukov.

8. septembril pidi Minskis toimumama Kontinentaalse Jäähokiliiga hooaja avamäng, kus vastakuti pidid astuma Jaroslavli Lokomotiv ja Minski Dünamo.

Interfaxi teatel kuulus Lokomotivi meeskonda mitmeid välisriikide kodanikke. Meeskonna peatreener oli kanadalane Brad McCrimmon ja meeskonna kapten oli tšehh Karel Rachunek. Lisaks mängisid seal slovakk Pavol Demitra, rootslane Stefan Liv, lätlane Karlis Skrastinš, valgevenelane Ruslan Salei jt.