Kuidas muidu põhjendada, et kalleimas eelkoolis Gustav Adolfi gümnaasiumis maksab lapse õpetamine 109 eurot kuus, aga soolane hind ei tekitanud rühmade täitmisel mingeid raskusi, samal ajal kui leidub ka koole, milles eelkooli kuumaks jääb kaheksa euro juurde, kirjutab Eesti Päevaleht.

"Eelkool on puhas mõttetus! Lasteaedades võetakse sama programm läbi ja kui kodus vähegi lapsega tegeldakse, on sellest küll! Igasuguste eelkoolitamistega lihtsalt pingutatakse meil üle! Lapsed on seetõttu väsinud juba enne kooli ja kooliminekurõõmust pole enam juttugi!" leiab üks lugeja kommentaariumis.

Hea Delfi lugeja, kas sinu laps käib või on juba läbinud eelkooli? Kuidas suhtud sina kallitesse eelkoolidesse, mille kuutasu küündib juba üle 100 euro kuus? Kas lapsel on tegelikult vaja eelkooli või nõustud pigem kommentaatoriga, kelle arvates piisab lasteaiast ja kodusest tähtede-numbrite õppimisest piisavalt, et mudilane esimeseks klassiks ette valmistada?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.