„Ma austan Alla Borissovnat sügavalt. Ta on väga tugev, iseseisev ja erakordselt andekas inimene. Just sellised inimesed peavad minu sügava veendumuse järgi meie partei tuumiku moodustama. Täna võtan ma temaga ühendust ja teen ettepaneku võtta aktiivselt osa meie partei tööst,“ ütles Prohhorov Lenta.ru vahendusel.

Prohhorovi arvates võiks Pugatšova Õiges Asjas tegelda küsimustega, mis on seotud naiste olukorraga Venemaal. „Ta mõistab täielikult meie naiste probleeme, kes peavad end jagama sünnitamise, lastekasvatamise ja rahateenimise vahel, tihti üksi, ilma igasuguse toetuseta meie riigi poolt,“ sõnas Prohhorov.

Pugatšova on varem intervjuus ajalehele Komsomolskaja Pravda öelnud, et astuks Õige Asja liikmeks, kui talle selleks ettepanek tehtaks. „Millest me köögis istudes lobiseme, millega me rahul pole, aga ei tea, kuidas asja parandada. Aga tema teab – see on kõige tähtsam. Ma usun temasse väga ja kui saaksin teda millegagi aidata, siis loomulikult aitaksin. Riigis on juba aeg midagi muuta,“ ütles Pugatšova, vastates küsimusele suhtumise kohta Prohhorovi. „Kui ta kutsub, lähen. Saad aru, poliitika on peenike asi, siin peavad olema erilised ajud. Mihhail Dmitrijevitš on täpselt selline inimene.“

Oligarh Prohhorov asus Õige Asja etteotsa selle aasta juuni lõpus. Tema eesmärgiks on moodustada pärast valimisi riigiduumas suuruselt teine fraktsioon pärast Ühtset Venemaad. Valimised toimuvad detsembris.