“Tahan teha klassikalist traditsioonilist kööki — igavat, aga maitsvat,” ütleb tulevase riigikogutoitlustaja Demjanov
. “Teeme sööklatoitu, aga kasutame tipp-restorani oskusteavet.”

Demjanov ütleb, et lossi söögikohtade uus menüü hakkab sisaldama traditsioonilist Euroopa ja Eesti koduselt valmistatud toitu, mis tõlkes tähendab juba ammusest ajast tuntud kindla maitsega roogi, kuid nüüd võimalikult kodumaisest toormest: “Siis saaksid rahvaasemikud ka teada, mida Eestis kasvatatakse ja toodetakse.”

Senisele mahlavalikule lisandub Demjanovi kinnitusel kindlasti hulk kodumaiseid mahlu ja üleüldse katsub ta senised välismaised mahlad vaikselt välja vahetada.

Tulevasest lossikohviku ja töölissöökla hinnatasemest ei soovi Demjanov eriti rääkida. Tõdeb, et siinsete puu- ja juurviljade gastronoomiline väärtus on välismaa omast suurem ja seega ka kallim.