Venno Loosaargi ütles Õhtulehele, et üks korralik lastesaade on Eesti teleekraanilt puudu. Tema ise vaatab koos lapsega Internetist pingviinipoeg Lolo seiklusi ja ka paljud teised lapsevanemad on kodumaiste lastesaadete puuduses üle läinud tõlgitud multikatele.

On lapsi, kes ei vaatagi televiisoris jooksvaid multikaid — nendele ostavad vanemad kinos olnud multikate dvd-sid. Samas on neid, kes istuvad ja vaatavad vaid võõrkeelseid multikaid, saamata aru, mida tegelased räägivad. See on ju üpris kurb — kas me ei tahaks, et laps saaks vaadata emakeelset multikat, et ka ise samal ajal uusi väljendeid juurde õppida?

Kallis lapsevanem, millist lastesaadet sina Eesti teleekraanidele ootaksid? Mis teeb ühest saatest tõeliselt hea lastesaate — on selleks värvikad tegelaskujud või harivad jutukesed, mis su lapsele uusi teadmisi annavad? Milline on üks tõeliselt hea lastesaade? Räägi ka, mis olid kunagi sinu lemmikud ja milliseid saateid eelistab nüüd sinu laps. Millised on teie ootused uuele lastesaatele "Lastetuba"?