""Vabaduse laulu“ 20. augusti õhtul ma ei külastanud. Olin selle asemel pereringis tähistamas Eesti taasiseseisvumise 20 aastapäeva," ütles Randjärv Delfile.

"Ühislaulupeo korraldamine 20. augustil on mu meelest tore ja juurduv traditsioon, mis peab kindlasti jätkuma. Vorm, kuidas seda teha nii, et asi ei muutuks laulupeo väiksemaks klooniks ja ei oleks ka lihtsalt üks popmuusika kontsert, kuidas see oleks hingelähedane nii neile, kes tolle aja sündmustest kaasaegsetena osa võtsid, kui neile, kes siis alles sündisid, väärib kindlasti arutamist," nentis Randjärv.

Tema sõnul korraldas "Vabaduse laulu" SA Tallinn 2011 ning just neilt tuleks ka küsida, kuidas jagunesid selle üpris kopsakad kulud. "See, kuidas maksumaksja raha kasutatakse, peab loomulikult olema avalik ja arusaadav kõigile."

Seni on SA Tallinn 2011 ja "Vabaduse laulu" korraldajad öelnud, et kogu üritusele kulus 288 737 eurot, millest neljandiku moodustasid esinejate tasud koos välisesinejate reisi- ja majutuskuludega. Raha täpsemast jaotusest ei ole räägitud, viidates, et kolmandate osapooltega sõlmitud lepingute tingimused ei kuulu avalikustamisele.