Kes meist ei teaks peast laule — „Elu on kink“ või „Jätke võtmed väljapoole“ või „Eilne päev“ või „Viimne pilet“ või „Roosiaia kuninganna“ jne jne. Kõik need igihaljad hitid kõlasid ka pühapäevasel kontserdil Raplas. Lisaks vanale ja heale esitas Veski koos bandi ja suurepäraste taustalauljatega (Kaire Vilgats ja Dagmar Oja) oma uuemaid lugusid, nagu näiteks „Ma saadan ta“. Anne oli laval, nagu ikka, super — särav, elurõõmus, jõuline ja viskas humoorikalt kildu!

Kontserdil astusid koos Annega ja eraldi üles ka kolm meessolisti, kellest osade suhtes ma kontserdile minnes veidi skeptiline olin. Aga nii Karl Madis, Koit Toome kui ka Uku Suviste olid tõeliselt head. Mehed esitasid nii Anne poolt kuulsaks lauldud kui ka nende oma repertuaari kuuluvaid lugusid. Koidule viis pluss akordionimängu ja ühes loos esitatud koloratuursopranilaadse soolo eest!
Ostsin kontserdilt ka Veski ja Tammessoni plaadi „Sünnipäev kahele“. Soovitan!

Kaks ja pool tundi valitses laval ja lava ees suur pidu ja möll. Rahvas laulis kaasa, tantsis ja tänas ning õnnitles Annet lillede ja aplausiga. Veski ongi Eesti superstaar!