Murdmisjäljed on täpselt samasugused nagu eelmisel korral, läbi on näritud lammaste kõrid ning üks loom on seejuures suuresti söödud, kirjutab Saarte Hääl. “Lisaks on üks kaela pealt viga saanud, aga tema oli elus, saime rohtu peale panna ja võib-olla kosub,” rääkis lammaste omanik.

Ka pärast eilset murdmist käisid Kaido Eigo kutse peale sündmuskohal keskkonnaameti vastavad spetsialistid toimunut hindamas. Kui eelmise nädala lõpul märkis keskkonnaameti jahinduse peaspetsialist Jaan Ärmus Saarte Häälele, et lammaste murdjateks võis olla ka hulkuv koerakari, siis eile Eigo sõnul nii väga koertest enam ei räägitud.

“Ka naaberkülast üks staažikam jahimees käis kohal ja temagi ütles, et siin ei ole mingit kahtlust – see on huntide töö!” rääkis Eigo. “Siin on juba nii palju infot, et hundid on liikvel ja neil on pesakond,” lisas ta.

Läinud nädalal leidis Kaido Eigo oma karjamaalt kaheksa ute korjused, lisaks neile ühe suurema räsitud talle ning ühe väiksema talle. Murtud loomadele lisaks oli ka lambaid, kel verised rebimisjäljed kõril, kuid kel siiski eluvaim sisse jäi.