Teletorn pakkus oma 31. sünnipäeva puhul sünnipäevatorti ning näitas kui kaugel ollakse torni remonditöödega. Torni esinduslik restoraniosa on ikka veel remondis.


Allveelaev Lembit jõudis Merepäevade eel oma õigesse kohta Lennusadama angaaride all.

Pikalt piduliste käes olnud Lauluväljaku murukamar sai pärast laulupidu ja õllesummerit kahjustada. Kohati on telkide all olnud muru kollane ning pingiridade vahelt sootuks ära kulunud.

Suvi on kruiisituristide aeg: kolmapäeval külastas Tallinna suisa kuus hiigelsuurt kruiisilaeva, mis tõid pealinna veidi alla 10 000 turisti. Vanalinn oli sel päeval turiste sõna otseses mõttes täis.

President Toomas Hendrik Ilvest külastas Läti uus president Andris Bērziņš; tema visiit Eestisse on  Bērziņši ametiaja esimene ametlik
välisvisiit. Teel pressikonverentsile peatusid presidendid hetkeks trepimademel ning Toomas Hendrik Ilves näitas Läti presidendile Kadrioru kaunist aeda.

Neljapäeva hommikul oli selge, et enam ei tule tavaline päev. Liibanonis olid arengud kiired ning peagi tuli rõõmusõnum, et pantvangis olnud eestlased on vabastatud ning teel Beirutisse. Korraks ilmusid eestlased nähtavale ka Beirutis Prantsuse saatkonna rõdul ning järgmiseks saigi pääsenuid näha juba Tallinna lennuväljal. Vaata meeste saabumist videost!



Pühapäeval avati uuenenud Kadrioru staadion, kus 21.-24. juulini toimuvad juunioride Euroopa meistrivõistlused kergejõustikus. Kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe hoiab käes tükikest uuest staadioni rajakattest - just sellise Mondo-nimelise rajakattega on kaetud nüüd Kadrioru staadioni jooksurajad.


Reedel algasid Tallinnas Merepäevad ning koos sellega tuli pealinna ka ajalooline purjekas "Krusenstern". Veidi vihmase ja tinahalli taeva taustal linna saabunud Krusenstern oli tõeline publikumagnet ning külastajate suure huvi tõttu algasid pühapäeval laeva külastused varasemal kellaajal.

Krusenstern Tallinna lahes
AppleMark

Nelijärvel kogunenud Sotsiaaldemokraatliku
Erakonna volikogu toetas otsust seada augustis toimuvatel
presidendivalimistel üles Toomas Hendrik Ilvese kandidatuur ja hääletada
tema poolt. Pärast sõnavõtte ja esinemisi oli aeg mitteametlikuks osaks ning omavahel jäid vestlema vastaskandidaadi Indrek Tarandi isa Andres Tarand ja president Ilves. 


Lõuna-Eesti ralli pakkus kolmel päeval elamust autospordisõpradele. Vaata fotogaleriid!

Otepää linnakatse: