Andis ta ju head eeskuju, kui võttis tõsiselt käsile oma tervise ja figuuri ja tõesti muutus oli super. Eks me paljud, kes oma voldikeste otsas istume ja mõtleme, et kohe lähme hakkame ennast liigutama ja varsti suudame istudes oma naba näha....ma usun,et nii mõnigi seda Evelini eeskujul tegi. Minagi pean plaani, et lähen ja küll ma ükskord need rulluisud kapist välja tirin ja lähengi.

Teisalt on hea vaadata tema Härma talu tegemisi ja käib ta küll igasuguste tähtsate ninade vastuvõtul, aga jääb ta siiski taluperenaiseks. Suisa lust on vaadata, kuidas inimene naudib, mida ta teeb.

Oli suur kära seoses nende hapetega, see oli asi millesse, ma tõesti ei tahtnud süveneda, eks seal oli mitu vinklit millest vaadata. Aga vähemalt raputas see suurt hulka inimesi ja juba selle üle on mul hea meel - teda pandi tähele ja selleks ei pidanudki keegi ronima katusele ja alla urineerima.

Muidugi ei saa mööda vaadata proua riietusest, mis on nende aastatega totaalselt muutunud ja paremuse poole. Pean tunnistama, et ma nautisin seda viltkübara skandaali ja tõesti mulle see meeldis. Kübar ma mõtlen, aga skandaalgi oli lahe, sest inimesed teadsid taas, kes meie esileedi on. Muidugi liiast olid need ütlused, et selle kübaraga tehti riigile häbi ja muud sellised kitsarinnalised ütlused. Millegipärast arvati, et terve maailm elab kuskil sajanditetaguses moetänaval. Ei ole mõtet siia etiketti sisse tuua, ka see on paraku ajas muutuv ja peab kohanduma uue ajastuga.

Minul isiklikult on hea meel, et meil on ajaga kaasas käiv esileedi, kellel on oma mõtted ja arusaamad ja ta julgeb neid väljendada. Ka seetõttu, et ta võtab sõna olevikus, mitte mineviku ülistamiseks.

Muidugi oli tore sahin see, kui olid sahinad, et kas on oodata beebit, aga kahjuks ei olnud neil tõepõhja all. Praegusel ajal võiks nad mõelda küll veel ühe toreda lapsukese peale.

Ega mullegi kõik esileedi avaldused või teod meeldi, aga ega ma teda seetöttu kritiseerima hakka - ega kõik ei saagi kõigile meeldida. Ja kui inimesed istuvad kodus ja ainult kiruvad kui halb ja paha on see ja too, siis viga vast kirjutas endas. Mul on hea meel, et meile on saabunud Evelin, kes käib ajaga kaasas ja julgeb massist erineda.