Delfile teadaolevalt on sõelale jäänud kaks kandidaati — riigikogust välja jäänud Evelyn Sepp ning Kultuurikatla projekti koordinaator Maria Hansar.

“Nõukogu kohtus kahe kandidaadiga,” kinnitas Delfile SA Tallinn 2011 nõukogu liige Kairi Teniste. “Valitakse vastavalt selle järele, kes võik olla kõige sobivam antud ametikohale.”

Kuigi meedias on spekuleeritud, et juhatuse liikme koht on planeeritud Evelyn Sepale, ütles Teniste, et tema nõukogu liikmena ei saa seda kindlasti väita. “Minule pole keegi mingit survet avaldanud.”

Evelyn Sepp ei ole soovinud teemat kommenteerida.

Tallinna linnakantselei avaldatud konkursiteate kohaselt on täiendava juhatuse liikme ülesandeks Kultuurikatla ehitus- ja arendustegevuse juhtimine, täiendavate rahaliste vahendite kaasamine, meeskonna moodustamine ja strateegiline juhtimine.

Samuti on juhatuse uue liikme ülesanneteks sihtasutuse ümberkujundamise tegevusstrateegia koostamine ajaks pärast kulutuuripealinna aasta lõppu ning kultuuripealinna programmis olevate sündmuste vahe- ja lõpparuannete kontrollimine.

Praegu kuulub sihtasutuse Tallinn 2011 juhatusse vaid üks liige, keskerakondlane ja endine Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli.