Ma ju ei küsi inimese käest, millisest vähemusest ta on, et otsustada, kas ta meeldib mulle või mitte - ma teen seda visuaalselt. Ei ole mõtet sallida ainult vähemusi, kõik peavad saama võrdselt.

Näiteks mulle ei meeldi absoluutselt inimesed, kes on pikemad kui 165 cm, sest nad on minust pikemad ja tahes-tahtmata tekib mul hirm, et nad vaatavad mulle ülevalt alla. Kui mõni selline peaks minu lähedale sattuma ja soovima minuga kontakti luua, siis teen alati kiire ettepaneku maha istuda. Kusjuures üritan ise alati seisma jääda, et ülevalt alla kiigata. Sisimas tean, et ma ei taha seda inimest enam kunagi näha.

Samuti ei meeldi mulle lapsed, sest nad kisavad ja jooksevad palju. Ka on neil rohkem energiat kui minul ja see teeb mind kadedaks. Lisaks on nad väiksena veel armsad ja paratamatult juhtub, et kui mõni neist seltskonnas on, läheb tähelepanu temale.

Vähemuste all peetakse silmas ka omasooiharaid. Mul ei meeldi homod seetõttu, et sageli on neil parem maitse ja tihti käivad nad riides maitsekamalt kui mina. Teisalt on jälle mitu potentsiaalset meest minu jaoks nii-öelda raisku läinud ning seda ma sallida ei saa. Lesbide kohta poleks midagi halba õelda, aga kahe naise õelus on kokku suurem kui ühe, seega ei meeldi mulle ka nemad.

Tegelikult ei meeldi mulle ka pered, kus on üks laps, sest sealt võivad tulla potentsiaalsed ärahellitatud jõmpsikad. Mulle ei meeldi ka mitmelapselised pered, sest lastel on koos lõbus mängida ja see ajab taas mind kadetaks.

Mulle ei meeldi nooremad inimesed kui 30-aastased, sest nad on värskemad kui mina. Vanemad kui 50-aastased aga samuti ei meeldi, sest nad ummistavad perearsti vastuvõturuume. Lisaks on nad elukogenenumad kui mina.

Mulle ei meedli keskeas mehed, sest mu naaber on seda ja tal on ilusam auto kui mul. Seega on mul selle inimrühma vastu totaalne sallimatus. Lisaks ei salli ma blonde, sest nende elu pidi lõbusam olema. Punapead ei meeldi mulle seetõttu, et nende elu pidi kirglik olema. Ka brünetid ei sobi, sest neid valivad mehed endale abikaasadeks. Eriti kadetaks ajavad mind aga kiilakad, sest nemad hoiavad raha kokku kammi ja šampooni arvelt.

Mulle ei meeldi inimesed, kellel on mõni lemmikloom, sest siis on neil keegi, keda armastada. Ma ei saa sallida ka inimesi, kellel on poes ostukorv rohkem täis kui minul, sest äkki nad teenivad minust rohkem ja see on taaskord hea põhjus olla sallimatu.

2010. aasta andmeil oli Eestis põllumajandussektoris hõivatud 2,6% kogu tööjõust. Ma ütleks, et see on vähemus. Sel juhul ei saa ma ka ennast sallida, sest ma elan metsade ja põldude vahel ning saan pimeduse varjus käia naabrimehe põllul kartuleid koogutamas.

Huvitav, miks see OECD uuring minuni ei jõudnud.