The Suni teatel võttis Jarvis oma seltskonnadaamist abikaasa Camille Bidault-Waddingtoni arvele üliluksuslikus Portlandi haiglas Londoni lääneosas.

Laulja sõbrad ja lähikondlased on hämmingus, et briti töölisklassi hümniks saanud loo “Common People” (“lihtinimesed”) esitaja valis ülikalli ja luksusliku haigla, kus tõid oma lapsed ilmale Victoria Becham, Jerry Hall ja Elizabeth Hurley. Samas tunnistavad nad, et erinevalt Jarvisest on Camille harjunud peenema seltskonnaga ja luksuslikuma eluga. Kuna 39-aastane Jarvis on suures papakssaamisetuhinas, ei taha ta, et miski viltu läheks või oleks kallile kaasale vastukarva ning valis seetõttu just selle haigla.

Jarvis abiellus prantslannast stilisti Camille´ga suvel Põhja-Prantsusmaal.

Pulp lõi pärast aastatepikkust vindumist läbi 1995. aastal albumiga “Different Class”. Paraku ei suutnud ükski järgnev kauamängiv selle edu korrata ning seetõttu ütles Pulpi plaadifirma Island lepingu üles. Järgmisel aastal lubas Pulp välja anda karjääri parimaid palu koondava kogumikplaadi, kus lisaks ka üks täiesti uus lugu.

Kuna Jarvis muusikategemine enam suurt ei teeni, tagavad talle põhisissetuleku reklaamilepingus British Telecomi ja moefirma Marc Jacobsiga.