Savisaar: Olen valmis vastama kõigile asjakohastele küsimustele.

Randpere: Mul on mitu küsimust, kas tohib neid korraga esitada?

Savisaar: Ükshaaval.

Vitsut: No ikka ükshaaval, ükshaaval.

Randpere: No mul on neid nii palju, ma ei saa neid ükshaaval anda. Esimene küsimus on pensionilisa. Eelmise aasta tulemit me ei tea, palju see maksis, ma näen seda eelarvet, palju ta siin on, ja mul on tunne, et see on jälle alarahastatud algusest peale. Siin on natukene üle kuue miljoni euro pandud, mis on alla 100 miljoni Eesti krooni, aga mis eelmine aastal tegelikult oleks pidanud maksma minema 108 miljonit krooni.

Teine küsimus. Eelarves on linnahalli hoolduskulud 434 000 eurot. Me kinkisime linnahalli eelmisel aastal põhimõtteliselt ära, me vandusime end vabaks igasugusest vastutusest, igasugustest kuludest. Miks meil on veel mingid kulud sellega seoses?

Kolmandaks. Mina ei suuda kuskilt välja lugeda sellist vahet. Me oleme aastate jooksul ehitanud hulga munitsipaalkortereid, me ehitasime nad tunduvalt kallimalt, kui nad välja üürime. Mina tahaksin teada, kui suur see vahe on, linnavalitsuse töötajad räägivad umbes kuulujutu tasemel, et umbes 10 miljonit eurot maksab see igal aastal maksumaksjale, aga ma ei suuda seda summat siit välja lugeda.

Savisaar: Härra volikogu esimees, mul on rida täpsustusi. Esiteks, kokku esitati neli küsimust. Esimene küsimus oli see, kas tohib korraga esitada kõik küsimused. Õppige arvutama nelja piires. Rohkemat pole teil vaja.

Kui oli neli küsimust ja kui ette on nähtud kaks küsimust esinejale, siis millised kaks ma peaksin neljast valima? Randperele: Ei vabandage, ma küsisin volikogu esimehe käest, mina pole teiega praegu kahekõnes.

Vitsut: Ikka järjest.

Savisaar: Esimene küsimus, kas tohib korraga esitada? Ei tohi.
Teiseks küsimus, kas pensionite suhtes oli alarahastus? Ei olnud. Aitäh.

Randpere: Ma teen siis teise katse. Esitan ühe küsimuse.

Savisaar: Aga tal on juba kaks küsimust esitatud.

Randpere: Lugupeetud linnapea, ma just lugesin lehest, et linnavolinikud on teie tööandjad ja ülemused, nii et olge nüüd viisakad oma ülemusega, kuigi te mind autoga sõitma ei vii, aga vastake mu küsimusele.

Linnahalli hooldamiseks on eelarves ette nähtud 479 000 eurot, kuigi me eelmine aasta kinkisime linnahalli põhimõtteliselt ära, me tegime mingi ühisfirma, ja meil ei pidanud mingeid kulusid olema, vastaspool pidi saama tasuta maakasutusõiguse ja selle eest katma kõik kulutused ja investeeringud. Millest tekib siis see 479? Mille peale see läheb?

Savisaar: Kas ma sain õigesti aru,et härra Randpere esimene küsimus oli, kas ma viiksin ta autoga sõitma? Vastan teile, et ma valin, keda ma viin autoga sõitma. Aitäh.