"Kuidas teha nii, et inimene õrnast teismelise-east välja kasvades julgeks olla massist erinev, julgeks olla tema ise? " küsib Delfi kommentaator. Aga miks peaks keegi massist erinev olema? Miks see hea on? Anarhotantra seisukohalt on globaalne unifitseerimine ainult tervitatav. Mis vahe on kokakoolal ja pepsikoolal? Mitte mingit. Miks neid siis kaks peaks olema?

Ühest aitab küll ja veel. Ja kahest rõivast peaks inimesele küll piisama, meie kliimas näiteks talveks tume, suveks hele. Sinnapoole asi liigubki. Noored on meie tulevik. Nad on asjast õieti aru saanud; nagu artikkel väitis, on rõivaeelistused ju vaimse unifitseerumise (räpparid, eurokad, spearsid) väline tunnus. EMORi uuringust selguvad tendentsid näitavad vaid, et intuitiivselt ollakse õigel teel. Riided teevad inimese, väidab kõnekäänd. Teevadki. Pane inimesed õigesti riidesse ja nad hakkavad õigesti mõtlema. Kui kõik kannaksid näiteks praktiseeriva anarhotantristi univormi, oleksid nende mõttedki leebed ja head. Ei mingit vägivalda enam, ei mingit nõmedust.

Esimees Mao oli õigel teel, kuid valis valed vahendid, proovides kõik hiinlased frentši rõivastada. Kiirgav Aju pooldab evolutsiooni ja seda me globaalse marketingi jõupingutuste tulemusena näemegi. Varsti jääb järgi vaid paar võistlevad kaubamärki, näiteks naik ja adiidas. Pooled kannavad ühte ja pooled teist. Ja siis tuleb suur Armageddon nende vahel ja anarhotantristid korjavad kondi ja saab tuhandeaastane rahuriik.

ÕIGE!