Bloki sõnul ei saa tõsiselt võtta kõiki valimiste-eelseid uuringuid, mis on sageli linnadekesksed ja ei arvesta kohalikku omapära. „Rahvaliit on maapiirkonna väikelinnades, alevites ja külades tugeval positsioonil. Rahvaliidu saadikutega silmast silma kohtumistel on inimesed mõistnud, et jutt meie erakonna uuenemisest ei ole mingi luul, vaid reaalsus. Meiega on liitunud palju uusi arvestatavaid tegijaid, kes kindlasti pälvivad valimistel hea tulemuse,“ kommenteeris Blok.

Rahvaliidu esimees on veendunud, et erakonnal on tuhandeid lojaalseid valijaid, kes annavad Rahvaliidule võimaluse riigikogu uues koosseisus end teostada ja valijate huvisid kaitsta.

„Oleme ausad, Eesti piirkondliku arengu eest seisab kõige kindlamini Rahvaliit, teised erakonnad käivad väljaspool linnu elavate inimestega vaid tiiba ripsutamas ja katteta lubadusi jagamas,“ selgitas Blok. „Ka varasemate valimiste eel on üleriigilised küsitlused näidanud meile vaid paariprotsendist toetust, kuid valimistulemus on seda mitmekordselt ületanud.“