RAHVALIK: Siska korraldas Lasnamäel Valentipäeva laada

Kuna: laupäev, kell 13.00

Kus: Lindakivi keskus, Lasnamäe

Kes: Katrin Siska (Keskerakond)

Keskerkonna ridades Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital kandideeriv Lindakivi keskuse juhataja Katrin Siska jõudis keskuses peetavale Valentinipäeva laadale kohale tunnike pärast selle avamist. Siska tegi kiire tiiru laudade vahel ning uuris nii müüjatelt kui ostjatatel, kuidas nad on kaubavalikuga rahul.

Uudistas ka ise kaupa ning nuusutas ühte salapärast tumedas pudelis olevat tinktuuri. Seejäärel kiirustas Siska juba aga järgmisele üritusele.



MAGUS: Poliitikud meisterdasid šokolaadist ikebanasid

Kuna: laupäev, kell 14.00

Kus: kaubanduskesuses šokolaadifestivalil

Kes: Katrin Siska, Sven Sester, Keit Pentus, Andres Anvelt, Liisa Pakosta, Imre Sooäär, Ülle Rajasalu, Karel Rüütli, Vadim Belobrotsev ja teised.

Tallinnas, Ülemiste kaubanduskeskuses peetud šokolaadifestival meelitas kohale lisaks magusaarmastajatele ka hulganisti poliitikuid, kes võistlesid – jah, loete õigesti – šokolaadist ikebanade meisterdamises. Aga sai ka muid asju teha.

Imre Sooäär (Reformierakond) maalis martsipanist südameid.

Liisa Pakosta (IRL) ja Sven Sester (IRL) kirjutasid ühistöö tulemusena tordile teksti "Sõbra kindel võit!".

Kuid suu said magusaks ka sotsiaaldemokraadid: pildil maiustavad Karel Rüütli, Katrin Saks, Andres Anvelt ja Vadim Belobrovtsev.

Katrin Siska (Keskerakond) jõudis eelmiselt ürituselt šokolaadifestivalile just õigeks ajaks, et laduda tordile roosid.

Samas, kindlasti on ka ikebanade meisterdamine poliitikutele igati sobiv tegevus - on ju selle Jaapani templitest pärit lilleseadekunsti eesmärk luua sümboolseid elemente õigesti asetades harmooniline tervik teavast, maast ja inimkonnast.

Šokolaadifestivali harmooniat annab kindlasti edasi ka see, et ikebanade konkursil ei kuulutatud välja võitjat. Poliitikud leppisid kokku sõbralikus viigis.

Vaata fotogaleriid šokolaadifestivalilt!


ELITAARNE: Pidu valitud külalistega

Kuna: laupäev, kell 15.00

Kus: Mäetaguse mõisas

Kes: Krisiina Ojuland (Reformierakond)

Riigikogu valimistel kandideerivaReformierakonna eurosaadiku Kristiina Ojulandi vastuvõtule Mäetaguse mõisas on oodatud kutsetega külalised. Kel endal autot olnud, said tulla ka spetsiaalselt ürituse tarbeks tellitud bussiga, millest üks alustas teekonda Narvast, teine Kiviõlist. Ojuland jõudis kohtumisele samuti vahetult enne külaliste saabumist.


Pidulikul vastuvõtul pakuti külalistele nii süüa kui juua ning vahetati ka kingitusi.

Ojulandi sõnul tuleb tal kohalike seletada, miks ta riigikoguvalimistel kandideerib, hoolimata sellest, et ta ise tegelikult Brüsselis edasi töötab. 


"See oleks pigem imelik, kui ma ei kandideeriks siin. Professionaalse poliitikuna kandideerin kõikidel valimistel alates üheksakümnendatest," kinnitab Ojuland Delfile ning lisab, et oma tegevusega loodab ta siiralt Ida-Virumaal Reformierakonnale toetushääli juurde saada.

EDGARI KOHVIKU PROGRAMMI OSA: Evelyn Sepp kohtus valijatega

Kuna: laupäev, kell 17.00

Kus: Edagri Kohvikus, Tallinnas, Harjumäel

Kes: Evelyn Sepp (Keskerakond)

Oma valijatega kohtumise kohaks on Evelyn Sepp valinud Tallinnas asuva Edgari kohviku ning teemaks spordipoliitika. Kohvikusse on poliitikut tulnud kuulama paarkümmend vanemat inimest ning pärast kohtumist jagab Sepp soovijatele ka ujumisliidu kalendri.

"See ei ole valimisreklaam," toonitas Sepp kalendrit jagades ning jäi inimestega veel pikemalt edasi vestlema. Küsimusi esitati aga ka muudel teemadel kui spordipoliitika; nii näiteks tuli vastata küsimusele, miks on vee hind nii kallis.

Riigikogu valimisteni on aega jäänud kolm nädalat, XII Riigikogu valitakse 6. märtsil 2011.a.