FSB teatel oli naine, kelle nime pole seni avaldatud, Daudovi ametlik abikaasa ja kõigi kolme poja ema (pojad on samuti islamivõitlejad), vahendab Lenta.ru.

Uurimisorganite teatel saabusid 2010. aasta detsembris Moskvasse mõned võitlejad, kelle hulgas oli ka kaks tulevast enesetaputerroristi. Nad peatusid Kuzminki pargis spordiklubi külalistemajakestes. Kaks naisterroristi pidid end uusaastaööl rahvarohketes kohtades õhku laskma. Üks pomm plahvatas aga kogemata külalistemajas ja selle tulemusena sai surma vaid terrorist ise. Ülejäänud terroristid olid sunnitud oma plaanidest loobuma ja põgenema.

Varsti pärast seda vahistati Volgogradis Zeinap Sujunova, kes uurijate hinnangul oli teine potentsiaalne enesetaputerrorist. Sujunova on Nogai džamaadi liikme abikaasa, tema mees viibib vahi all. Hiljem vahistati Dagestanis teised uue aasta terroriaktide kavandajad – Šamil Baimambetov, Timur Akubekov, Iljas Saidov ja Hairulla Magomedov. Uurimise all on veel viis inimest, kellest üks on Stavropoli elanik Vitali Razdobudko ja tema elukaaslane Marina Horoševa.

Life News kirjutas, et Kuzminki naisterroristi nimi oli Aminat ja ta oli 50-aastane. Sujunova mehe nimi on aga väljaande teatel Anvarbek Amangazijev. Mõnedel andmetel on ta vahistatud, mõnedel andmetel tapetud. Life Newsi andmetel kavatses Aminat ennast vabatahtlikult õhku lasta, Sujunovale avaldati aga survet seeläbi, et lubati tappa tema tütar, kui ta terroristiks ei hakka.

Ibragimhalil Daudov on sündinud 1961. aastal ning sõdinud Afganistanis modžaheedide vastu. Kolm aastat tagasi astus ta eriteenistuste andmetel koos poegadega islamivõitlejate ridadesse. Temast sai Magomedali Bagabovi jõugu liige. Viimast peetakse Moskva metroo terroriaktide organiseerijaks. 2010. aasta suvel Bagabov likvideeriti ja Daudov asus tema asemele. Interfaxi allika andmetel on Daudov nüüd Dagestani võitlejate kõige ohtlikum juht.