Keskerakonna sõnum „Aitab!“ on Ruussaare sõnul selline, mille all võib mõista kõike. Ühelt poolt, et aitab jamast ja teisalt, et erakond tuleb ja aitab inimest.

Reformierakonna hüüdlause „Võid kindel olla“, seostub Ruussaare sõnul paljude valijate jaoks peaminister Andrus Ansipi pikaaegse võimulpüsimisega, mille peale võiks ka edaspidi kindel olla.

Erakond Eestimaa Rohelised läheb valimistele loosungiga „on aeg!“

Ruussaare hinnangul võib erakondadel olla soov ennast traditsioonidest lahti haakida ja midagi uut teha. See soov on tema sõnul nüüd märkimisväärselt suurem kui varem. „Väga jõuliselt on hakatud arutama, kas saab ka teisiti kui kivinenud parteipoliitikat ajades,“ sõnas ta.

Lühikeste ameerikalike loosungite taustal küsis Ruussaar: „Mind huvitab, kas enne valimisi toimub ka teemade sisuline arutelu?“

Saates osalenud ekspoliitik Meelis Atonen leidis aga, et valdav enamus valijatest tahab lihtsat, selget loosungit ja ei viitsi pikki depatte ajalehtedest lugedagi.

Sotside hüüdlause lubab restarti

Sotsiaaldemokraadid avaldasid täna oma hüüdlause riigikogu valimistel, milleks on „Uus algus!“. Erakonna teatel annab nende hüüdlause märku sellest, et erakond on uuenenud ning suudab värskeid lahendusi pakkuda.

„Eesti poliitiline mõte vajab restarti. Sotsiaaldemokraadid annavad Eesti arengule uue alguse,“ lubas erakonna esimees Sven Mikser.

Vali lendorav

Ajakirjanik Priit Hõbemägi lisas, et temale on linnapildis silma jäänud hoopis loosung „Vali lendorav!“. Ta peab seda kõige toredamaks sõnum, mida ta viimasel ajal näinud on ja valiks enda sõnul ka lendorava.