Tallinnas Tammsaare teel asuv kauplus oli varingu hetkel avatud, kuid õnneks keegi viga ei saanud, teatas Delfi lugeja. "Kahjustused on tõsised ja tuletõrjesüsteemi purunemise tõttu on müügisaal pooleldi veega üle ujutatud," kirjeldas varingut pealt näinud inimene.

"Kuuldavasti oli juba nädal varem kaupluse juhtkonnale märku antud, et lumi vajab koristamist, muidu võib juhtuda õnnetus," lisas ta.

Ei tea, mille taha asi toppama jäi, kuid midagi ette ei võetud. "Jääb mulje, et teadlikult riskiti ostjate ja personali elu ning tervisega. Küllap oli piisavalt tegemist järjekordse palgakärpe peale surumisega töötajatele. Paistab, et vähenenud kasumi upitamiseks ei kohkuta tagasi millegi eest," pahandas Delfi lugeja.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Ants Raava ütles Delfile, et häirekeskusse pole Rautakesko poe sisse varisenud laest teadet tulnud. "Ju said nad oma jõududega hakkama ja ega päästjad poodi uuesti üles ehitama ei hakka," ütles Raava.

Ta pani majaomanikele südamele, et enne järgmist sula tuleks katused kindlasti puhtaks teha, sest raske lume all variseb muidu hulk katuseid sisse.