"ETV "Riigimeeste" saade mind küll ei häiri. Pigem võiks mõni detail veelgi elulähedasem, otsekohesem ja eredam olla," kinnitas Lenk Delfile. "Autorid võiks enne aasta lõppu veelgi auru üles tõsta. Reiting on saatel kõrge ja see õigustab ka uusi eksperimente. Mitmed minu tuttavad vaatavad seda sarja ja kangesti naeravad ning arutlevad asja üle."

Lenk täpsustab, et Toompeal pole ta veel kuulnud, et keegi oleks saatesarja kiitnud või kirunud. "Eks ta siis vähe mõnda puudutanud ole. Igal juhul on sotsiaalministrit Hanno Pevkurit saalis opositsiooni poolsete küsimuste esitamise käigus paaril korral hellitavalt sotsiaalse sidususe ministriks nimetatud ja siis kiiresti ka parandatud. Minister pole sellest numbrit teinud. Peaminister Andrus Ansip ei ole riigikogu saalis telesarja meenutanud, kuigi talle elulised ja humoorikad näited meeldivad," oletas ETV endine töötaja Lenk.

"Olen kuulnud, et valitsusringkondadest on rahvusringhäälingu juhile Margus Allikmaale vihjamisi teada antud, et enne valimisi võinuks saatesari ka olematu olla. "Pehmed ja karvased" ju lendasid riigieetrist minema. Aga see jääb rohkem kuulujutu tasemele. Mingi surve tele ja raadio suunas siiski vist on, sest rahvusringhääling on ennast silmnähtavalt "heade uudiste" lainele häälestanud. Ega enne märtsivalimisi vist koalitsiooni aadressil kriitikat sealt enam tulemas pole," lisas ta.

Lengi sõnul on poliitikud õrnad ja hellad. Nad võiks eeskuju võtta meedikuist, kellest on maailmas hulk telesarju tehtud ja kus neid üsna halastamatult ning ehedalt näidatakse.

"Minu meelest peaks Eesti poliitik üleüldse rahvale rohkem lähemale astuma. Võtkem Putin eeskujuks. Laulis Beatlesite vana loo "The Blueberry Hills" ära, nii et lust kuulata. Ega Jeltsin tast maha jäänud, kui purjus peaga tantsu ka laval lahti lõi. Minule pakkusid noored näitejuhid Põlva eksperimentaalteatri suures lavastuses "Minu Põlvamaa" rolli, kus ma pidin iseennast mängima. Kõhklemata võtsin pakkumise vastu ja möödunud nädalal läks ligi 100 osavõtjaga tükk mitmel õhtul täis saalidele. Nüüd kogu maakond jutte ja klatši täis. Väga vahva noortega koos mängida. Priima, ütleksin. Seega - rohkem poliitikat rahva sekka ja las "Riigimehed" panevad täiega kuni valimisteni välja."