Kas võib öelda, et käesolev nädalavahetus on Sinu elus tööalaselt üks olulisemaid? Laupäeval oled "Eesti talendi" finaalsaates kohtunikurollis, pühapäeval toimub aga "Eestimaa uhkuse" gala, mille produtsent sa oled.
Kindlasti mitte, raskeid tööalaseid väljakutseid on olnud palju. "Eestimaa uhkuse" gala ettevalmistused hakkasid juba oktoobris, võttepäev on tehtud töö tulemus. Gala on tänu eestimaa lihtsatele inimestele, kelle töö väärib tunnustamist ja on eeskujuks kõigile teistele. 

Eesti Talendi saade on meie kui kohtunike jaoks samuti kõige lihtsam, sest võitja valib televaataja ja meie roll on jagada neile vaid kiidusõnu. Otse-eetriga kaasneb küll närvipinge, kuid 10 eelnevat saadet on andnud suure kogemuste pagasi. Kõige raskem oli 7 saade, kus meil tuli 65 edasipääsejast valida 30. Ligi 4 tundi tuli meil kõigile öelda, kas nad saavad edasi või mitte. Iga kord, kui kellegi lootus purunes, oli seda väga valus vaadata. Iga kord käis südamest nõks läbi, kui inimene lahkus halva uudisega. Ma olen väga emotsionaalne ja võtan kõike liiga hinge. Eriti raske oli hetkedel, kui pidin ütlema Ei inimesele, kelle mina oleksin kindlasti finaali saatnud, kuid Valdo ja Mihkli tunnustust ta ei pälvinud. See oli raske. Tühi tunne oli. Laupäeval naudin kõiki esinejaid, sest kõik on näinud meeletult vaeva ja teinud suure arengu, et anda endast parim Saku Suurhallis.

Kas "Eesti talendi" saates on oma kindel lemmik välja kujunenud? Kes see on?
Kõik finalistid on võrdselt head ja unikaalselt andekad. Väga raske on kedagi 10 seast esile tuua ja kohtunikuna olen erapooletu, sest minu arvamusel ei ole seekord kaalu. Televaatajal on esimest korda võimalus valida Eesti Talent. Saab olema põnev ja huvitav laupäeva õhtu. Kõik osalejad annavad endast parima, kes meeldib publikule, saab olema omakorda põnev. 


Kuidas sattusid "Eestimaa uhkusega" tegelema?

"Eestimaa uhkuse" projektis olen olnud tegev esimesest hooajast 2005 peale. Olen igal aastal olen olnud gala saate ajal hõivatud paljude muude isiklike või tööalaste kohustustega, see tõttu on minu osa saate ettevalmistustel tagasihoidlik. 

Kas mõni "Eestimaa uhkuse" lugu on Sind kuidagi eriliselt puudutanud?
"Eestimaa uhkus" on saade, kus tunnustatakse eriliselt häid ja südamlikke lihtsaid Eestimaa inimesi. Kõik lood on olnud tähtsad ja kedagi esile tuua ei oleks õige. Kõik heateod – olenemata kas need on suured või väikesed - on Head Teod. 


Kui see nädalavahetus läbi saab, kas siis saabub Sinu ellu jõulurahu ja on aega natuke hinge tõmmata?
Jõulurahu saabub väikeste lastevanemate jaoks pärast jõule. Jõulude eelne periood on väga intensiivne ja kiire kõigile, jõulupühad erinevad ettevõtmised pere ringis. Pigem pärast jõule võtan mõne vaba päeva, et nautida suurte ettevõtmiste lõppu ja mõelda tagasi möödunud aastale. 


Millised on teie pere jõulutraditsioonid?
Suur kaunistatud kuusk. Glasuuritud iseküpsetatud piparkoogid. Traditsioonilised hõrgutavad road vanavanemate juures ja midagi eksootilist kodus. Päkapiku üllatused hommikul kuuse all. Jalutuskäik perega tuledesäras vanalinnas … 


Millised on olnud Sinu elu kõige meeldejäävamad jõulud?
Ilusaid hetki on olnud palju. Pigem tuleks pingutada, et kõik perega koos veedetud jõulupühad oleksid omamoodi meeldejäävad ja kaunid.

Kas kiri on sel aastal jõuluvanale juba saadetud? Kui saladus pole, siis mis seal kirjas oli?
Kirja jõuluvanale kirjutame koos vanema pojaga pühapäeva õhtul, et jõuluvana abilised saaksid järgmise nädala alguses õiged ostud poest sooritada: Lego kindlus – transformerid – aliase mäng…

Kuidas teie perele külm ja lumine talv meeldib? Kas panete suusad alla või püüate pigem soojale maale külma eest põgeneda?
Laste jaoks on kõikvõimalikud talverõõmud suur lust ja nauding. Iga päev saab hoovis oma isiklikust hangest liugu lasta ja lumememmesid teha. Majaomanike jaoks on lõputult taevast alla sadav kohev lumi suur mure ja selga vaevav töö. Kaldun eelistama soojemat kliimat, kus lapsed on terved ja saavad vabalt ringi joosta ilma külma-peletavat skafanderülikonna selga panemist. 


Millised on Sinu tööalased plaanid edaspidiseks?
Hetkel plaanin hakkama saada selle nädalavahetusega. Enne kevadet plaane ei tee, sest veedame mõned talvised nädalad soojemas kliimas. 


Mida sooviksid Delfi lugejatele jõuludeks?
Osake hinnake seda, mis teil on!