"1. jaanuarist, kui ta ühineb euroga, on tegemist ühega kahest ühisrahaga ühinenud riigist, mis tegelikkuses täidab eelarvepuudujäägi ja võlanõuded. Teine on Luksemburg. Kuid kui lisada veel üks filter, soov täita NATO eesmärk tõsta kaitsekulutused kahe protsendini SKP-st, siis Eesti lööb järgmisel aastal oma 1,9 protsendiga Luksemburgi 0,7 protsenti.

"Riigi jaoks, mis ilmus Nõukogude okupatsiooni alt välja vähem kui 20 aastat tagasi, on saanud ainsana kontinendi peamise klubi põhinõuete täitmine tõeliseks triumfiks. Häid jõule ja head uut
aastat!"

Läti peaminister Valdis Dombrovskis teenis Houdini poliitilise ellujäämise auhinna, sest pani kokku kõige rängema kokkuhoiuprogrammi, mida Euroopas viimastel aastakümnetel nähtud, ja valiti ametisse tagasi. "Kui ta ta peaks Läti poliitikast väsima, ootab teda soe vastuvõtt Iirimaal," tõdes Lucas.

Lapsesuu auhind läks aga blogis unustamatu avalduse eest Leedu presidendile Dalia Grybauskaitėle. Kõigepealt keeldus ta osalemast õhtusöögil USA presidendi Barack Obamaga ja siis kaebas tuumarelvastuse vähendamise lepingu START peale, ajades administratsiooni sellega veelgi enam marru. Samuti tundus, et ta ülistas Valgevene autokraatlikku presidenti Aleksandr Lukašenkat ebaausatel valmistel. "Tema ainus võimalus pääseda Valgesse Majja on turistina," märkis üks ametnik blogija andmetel.