"10. detsembri õhtul tulles Kuutsemäelt, olime veel kõik märjad ja väsinud. Tagaistmel istuval reisijal ei andnud turvavöö järele. Pidime seisma jääma, et turvavöö järgi annaks ja saaks ennast turvaliselt kinnitada. Võtsin siis hoogu maha ja kuna tee oli kitsas, püüdsin sõita võimalikult tee äärde, et mitte segada taganttulijaid ja vastutulijaid. Auto aga vajus ja sõi ennast lumme sisse. Pool tuuleklaasi ja terve parem pool olid lume all. Õnneks keegi viga ei saand ja autost saime ka kiirelt välja," kirjutab lugeja.

"Esimesed taganttulijad olid päris mitme maasturiga seltskond. Isegi masin, mis ei olnud maastur, oli võimas neljaveoline Subaru. Tundub, et olime õnnega koos ja kümnekonna minuti pärast juba lumest väljas. Küsisin siis esimese maasturijuhi käest, kas jõudu tõmbamiseks on? Pidi olema. Minust möödudes tõmbasid ka nemad tee äärde, et vastutulijaid mööda lasta. Ja sama õnnetus juhtus ka nendega. Kaks maasturit minu ees sõitsid sama moodi kergelt tee äärde. Tee äär osutus aga kraaviks.

Vahepeal möödus ka üks suurema maasturiga noormees, kes proovis kohe tõmmata kuid tema masin ei suutnud teist maasturit kraavist välja vinnata.

Kus mure kõige suurem, seal lahendus kõige lähem. Ühel kaasreisijal oli tuttav lähedal asuvas talus. Kiire kõne ja mehed läksidki traktorit käima tõmbama. 10 minutiga oligi traktor kohal ja alustas suurema maasturi sikutamisega. Süsteem lihtne. Traktor parkis ennast maasturi taha ja pani käpad maha, et pidamine oleks maksimaalne. Sidusime siis laia koormarihma kopa külge ja siis traktor pööras oma koppa teisele poole teed peaaegu risti ja oligi suurem maastur tee peal, sama lumine kui varem. Sama moodi talitati ka minu, kergema autoga. See lausa lendas kraavist välja. Teise maasturi tõmbamisega oli köis ennas ammendanud ja purunenud. Kiirelt uus sõlm vahele ja tõmmati kolmaski välja.

Kokku saime lumes olla terve tunni. Inimesed jäid kõik terveks ja kogemuse võrra rikkamaks. Autod jäid samuti terveks.

Siinkohal sooviks tänada kiirelt reageerinud Arula küla traktoristi ja maasturimehi, kes andsid endast kõik, et mind kraavist välja tõmmata."