Erinevalt Rahumägist pole teised reformierakondlased siiski puhkemajas ööbinud ning on seal käinud kui parteikaaslane Rahumägi külalised, selgitas erakonna peasekretär Kristen Michal Delfile.

"Jaanus Rahumägi pole kunagi varjanud, et puhkab suvel Kreetal - ta on sellekohase info isegi Facebooki üles riputanud, mis teadupärast on avalik," ütles Michal.

"Jaanus Rahumägi on kutsunud kõiki kolleege ja sõpru riigikogust ning mitte vaid oma erakonnast Kreetale sattudes külla," jätkas erakonna peasekretär. "Teiste seas on tal külas käinud kolm Reformierakonna riigikogu liiget ja üks minister - kuid mingit kingitust või hüve pole nad saanud. Nad on nimelt kõik enda ja oma perekonna reisi eest ise tasunud ning samuti ööbinud enda poolt makstud hotellis, mitte Jaanus Rahumägi kasutatavas puhkemajas."

"Reformierakonnas on üsna tavaline, et ka väljaspool töösuhteid saadakse hästi ja sõbralikult omavahel läbi ning käiakse üksteisel ka perekondlikult külas. Loodan isiklikult, et see ka nii jääb ja meil kõigil on häid sõpru, keda külastada ja kellega koos aega veeta, sest ega elu vaid töistest koosolekutest koosne," lausus Michal lõpetuseks.