Ekspert rääkis saates "Aeg Luubis", et Jänese umbusaldusavaldus parlamendis kukuks niikuinii läbi ja sellega ka opositsiooni ponnistused lõpeksid. "Palju mõnusam on see, kui teema vindub vaikselt päevakorral edasi ning saab hoida ministrit ebamugavas positsioonis nii kaua kui vähegi võimalik," rääkis Uudelepp, vahendavad ERR Uudised.

Hoolimata sellest, et majandusminister Juhan Partsi kantsler sai riigiprokuratuurilt kahtlustuse ja riigikogu esimees Ene Ergma sõimas kolleege idiootideks, käib jaht Jänesele. Kommunikatsiooniekspert selgitas - ei maksa vaadata seda, kelle vastu ollakse, vaid seda, kelle poole asutakse ministrit jahtides.

"Laine Jänese puhul on ju asi väga lihtne - kui sa oled Laine Jänese vastu, siis sa oled ERSO poolt, Neeme Järvi poolt, kultuuri poolt ja kõike seda tehes tunned ennast ka mitu kraadi kultuursema inimesena," selgitas ekspert.

Kolmapäeval kohtus skandaalide keskmesse sattunud kultuuriminister riigikogu keskfraktsiooni liikmetega, arutamaks viimasel ajal meedias palju kajastamist saanud sündmusi. Keskfraktsiooni juht Kadri Simson sõnad pärast kohtumist, et Keskerakond ei kiirusta kultuuriministri umbusaldamisega. „Jälgime, kuidas minister täidab antud lubadusi,” selgitas Simson.