Möödunud nädalal raputas Eestit tugev torm, mis halvas mõneks ajaks suisa laevaliikluse, ulatuslikest elektrikatkestustest rääkimata. Samuti oli meie piltnikel asja kohtusse - ja seda mitte üks kord. Soomes toimus aga Lady Gaga kontsert, mis pani proovile tõeliste fännide fantaasia. Nädala olulisemad pildid on siin:

Sotsiaaldemokraatide värske juht Mikser lubas, et sotsidest ei saa kellelegi mugav partner.

Veel neljapäeval nägi erakonna endine juht Jüri Pihl välja rõõmus ja rahulik. Tänaseks päevaks on ta öelnud, et loobub Tallinna aselinnapea kohast.

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas pidi esmaspäeval algama kohus Vassili ja Janina Satšuki üle, keda süüdistatakse tapmises. Et kannatanud kohale ei ilmunud, lükati avaistung edasi järgmisele nädalale.

Satšukid ei olnud ainsad, kes kohtutee pidid jalge alla võtma. Juba teab mitmendat korda kohtus Delfi piltnik kohtumaja juures Villu Reiljaniga. Neljapäeval toimunud istungil refereeris prokuratuur telefonikõnesid, mis peaks tõestama, et endine keskkonnaminister Villu Reiljan seadis tehingute tingimuseks ka korteri, kuhu saaks sauna ja kamina ehitada.

Tervisemured on meie presidenti kimbutamas. Ilves, kes põdes ülemiste hingamisteede põletikku, jättis tervislikel põhjustel ära visiidi Hiinasse. Neljapäeval toimunud Läänemere strateegia pressikonverentsil nägi president pisut kurnatud välja ning köhis. Delfi piltniku küsimusele, kas tervis on paremaks läinud, vastas Ilves: “Ei, ei ole läinud paremaks.”
Köhahoog tabas presidenti ka Reaalkoolis õpilastele tundi andmas. Loodetavasti paraneb president peagi.
Kui president jättis Hiina visiidi ära, siis Tallinna linnapea Edgar Savisaar sõitis teisele poole maakera koos oma nõuniku Moonika Batrakovaga.
Samal ajal, kui linnapea Hiinas, ehitatakse Solarise keskuses aga tasahilju Tallinna TV jaoks stuudiot.
Tartu maanteel läks uppi veok, mille püstisaamine oli paras katsumus.
Sel nädalal algasid Stockmanni kaubamajas Hullud päevad, mis muudavad inimesed tõesti ostuhulludeks - miks muidu peaks endale sülle kahmama hunniku riideid, mille numbri sobivuseski kindel pole?
Kuni 30 m/s puhunud tuul mängis Pirita jahtsadamas purjepaatidega doominot. Tänu öisele tormile oli riigis elektrita ligi 2000 majapidamist.
Väike aitab suurt. Tormine öö ja hommik muutsid suurtel laevadel raskeks sadamast väljumise. Väike pukser tuli appi. Pildil aitab see väike aga tubli laevuke sadamast väljuda Tallink Superstar laeva, mille väljumine ligi 2 tundi seepärast hilines.
Kuidas hoida vihmavarju nii, et fotograaf ei näeks? Seda õpetab politsei isikukaitsjatele õppusel väljamõeldud riigi Korkaasia president Toomas Sildam. Tegemist oli täiemahulise õppusega, kuhu kaasati suured politseijõud.
Helsingis andis kaks kontserti, mis mõlemad olid välja müüdud, skandaalne Lady Gaga. Fännid olid end selleks puhuks iidoli moodi riidesse pannud.