Suurim erinevus senisest on vabatahtlik kasutajaks registreerumine. Naisteka foorumi kasutamiseks vajad Web ID kontot. Juhul, kui oled Delfi Pildi või Video kasutaja, on sul Web ID konto juba olemas ja sa võid foorumi lehele lihtsalt sisse logida.

Juhul, kui sul ei ole Web ID kontot, võid registreerumiseks kasutada linki Delfi päises (kus enne asus kuupäev), foorumi päises või postituse lisamise kastis.

Konto loomisega avardad sa foorumlasena oma kasutusvõimalusi. Vaid konto omanikud saavad postitustesse lisada linke, koheselt nähtavaid pilte ja galeriisid ning isegi videoid.
Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress. Näiteks: http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/, http://pilt.delfi.ee/album/170457/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ.
Pane tähele! Lisada saab ainult Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid!

Konto loomisega kaitsed oma kasutajanime ning identiteeti, sest iga kasutajanimi on unikaalne. Lisaks saad ilmestada oma postitusi avatari ja allkirjaga, ning täiendada või muuta eelnevalt sisestatud postitusi. Registreeritud kasutajad saavad omavahel suhelda ka n.ö. salaja ehk privaatsõnumite vahendusel.

Sinu soovidele vastu tulles muutsime veidi foorumi kategooriate jaotust. Usume, et tulemus teeb sulle foorumi kasutamise veelgi lihtsamaks.

Foorumi kategooriate ning postituste all on nüüdsest nähtavad ka Delfi Naisteka värskeimad kirjatükid. Sidusime need sinu mugavuse huvides temaatiliste uudiskategooriatega.

Head kasutamist! Foorumisse saad siit.