Tore oli lugeda, et ETV planeerib nüüd tänu Kanepi saavutustele osta Suure Slämmi turniiride näitamisõigused. Seda oleks võinud aga juba varem teha. Esimene kord, French Openil, jõudis ta veerandfinaali juba kaks aastat tagasi. Kahjuks ei saanud Eurosporti mitte omavad eesti televaatajad jälgida kolmapäevast veerandfinaali ega ka varasemaid mänge, nii palju kui neid seal näidati.

Pärast suurepärast võitu Wickmayeri üle leidsid Eurospordi kommentaatorid, et Kanepi on väikese Ida-Euroopa riigi Eesti kindlalt kaardile asetanud ja tõid Kanepit eeskujuks kõigile mängijatele. Kunagi ei tasu alla anda enne kui mäng päris lõpuni mängitud, leidsid nad, sest ka raskest kaotusseisust on võimalik võitjana välja tulla.

Arvan, et Kanepi saavutused on üsna olulised, kuid usun, et kõige olulisemad saavutused on veel üsna pea ees ootamas. Jään rõõmuga ootama, mida Kanepil meile veel pakkuda on. Usun, et ka see, kui Kanepi jõuab Suure Slämmi turniiri finaali ja võib-olla ka võidab selle, pole enam ka väga kaugel. Minu jaoks on Kanepi aasta sportlane igal juhul, ükskõik, kas talle omistatakse vastav tiitel või mitte. Loodan, et oma mänguedu koha pealt on ta seda järgmine aasta veel rohkemgi.