Vene noori on Eestis palju, nad kõik soovivad aktiivselt sekkuda poliitikasse ja anda oma hääl Keskerakonnale. Riigikoguliikmed, kelle soosingus on Keskerakond, ruttavad MTÜ algatust toetama eesmärgiga saada tulevikus rohkem noori toetajaid.

Küll aga Reformierakond, kes peaks olema valimisõiguste laiendamise vastu, toetab suure tõenäosusega ka noorte poliitikasse toomise strateegiat. Enamjaolt kõik eesti keelt kõnelevad noored ei salli Keskerakonda ja hääletaks Reformierakonna poolt.

Aga kui võetakse vastu seadus, mis sätestab alaealistele valimisõiguse laiendamist, algab Eesti poliitikas uus ajastu, kus suurerakonnad võitlevad omavahel noorte soosingu eest ja tulevikus jääks eakamas hääletajaskond unarusse.

Valimiste uus ajastu ei olegi võib-olla halb, sest Eesti vajab muutust. Hakates aga mõtlema tuleviku peale, kus erakonnad peavad tegema sobivaid otsuseid, et võita noorte hääli, siis ei paista tulevik enam nii tore. Suur osa vanemast elanikkonnast juba teab, et noorus on "hukas" ja peamine võimalus võita noorte valijate südant on manipuleerida tubaka- ja alkoholiseadustega, samuti ka noorte seas populaarse marihuaana legaliseerimisega.

Eelnevalt mainitud tulevik meeldiks kindlasti 16-18-aastastele. Vanemale rahvale tähendaks see Eesti poliitika hävingut ja maine tõsist langemist.