15 puudumise põhjuseks oli kunagisel haridusministril välislähetus. Korra oli ta haige ning kaheksal juhul puudus ta muudel põhjustel, milleks oli näiteks saadiku töö Tallinnas.

Enne riigikogu tööaasta lõppu parlamendist lahkuma pidanud Villu Reiljan käis kohtuistungite tõttu Toompea istungitel 45 korral, ehkki oleks pidanud osalema 60 korral.

Puudumiste arvu poolest oli kolmandal kohal sotsiaaldemokraat Indrek Saar, kes 72 istungist käis kohal 51 korral. 13 juhul oli tegu välislähetusega ning 12 korda puudus ta muul põhjusel, näiteks Rakvere volikogus osalemise tõttu.

Suurim põhjuseta puuduja on aga reformierakondlane Igor Gräzin. tema käis 72 istungist kohal 65-l ning ühelgi juhul polnud puudumise põhjuseks välislähetus, haigus ega muu mõjuv põhjus. Keskerakondlane Ain Seppik käis 72 istungist kohal 66-l ning temagi puhul pole kuue puudutud istungi põhjus teada.

See-eest ei jätnud kaheksa saadikut ühtegi istungit vahele. Üheltki istungilt ei puudunud keskerakondlased Lembit Kaljuvee ja Nikolai Põdramägi ning reformierakondlased Väino Linde, Lauri Luik, Ene Kaups, Erik Salumäe, fraktsioonitu Tarmo Mänd ning sotsiaaldemokraat Eiki Nestor.