Saate juht Lauri Hussar märkis, et sotsiaaldemokraadid soovivad oma erakonna juhi Jüri Pihli välja vahetada, sest laialt on levinud hinnang, et Pihl ei saa Tallinna koalitsioonis hakkama. "Sotsiaaldemokraadid on Tallinna koalitsioonis kuidagi lahustunud, nad ei ole isegi mitte puudel, vaid Keskerakonna juhi Edgar Savisaare mängukann, sõnas Hussar.

Rahvusringhäälingu ajakirjanik Peeter Kaldre nentis, et sotsiaaldemokraatidega läks täpselt nii, nagu pealinna koalitsiooni loomisel ennustati. "Juhtus see, mis juhtuma pidi - nad lahustusid," märkis Kaldre.

Ekspressi ajakirjanik Sulev Vedler tõi esile asjaolu, et kui teiste abilinnapeade tegemistest on ühtelugu midagi kuulda, siis Pihl on täiesti pildilt kadunud. Ainus teema, millega ta esile kerkib, on see, et sotsid on nõrgalt juhitud.

Saatekülalised märkisid üksmeelselt, et Pihl on heaks näiteks sellest, et erakonnajuhi mujalt sissetoomine ei õigusta end.

Kaldre hinnangul sobiks sotside uueks juhiks Eiki Nestor või Marju Lauristin, kes aga tõenäoliselt ei ole sellest ametist huvitatud.