Mu meelest on alkoholireklaamid ühed paremad ja töötavamad reklaamid üldse (siin müts maha tegijate ees, aga..) ja neid tuleb nii söögi alla kui peale, parimatel reklaamiaegadel. Nii ahvatlev on kõik, et ei saa seda unelmate jooki kohe mitte proovimata jätta. "Saaremaa viin", "Oma klassi turvaliseim" jne, jne.

Tahaks Ansipi moodi lausa karjuda: "Tule taevas appi!"

Raske on tõsiselt võtta kellegi (küllap siis riigi) soovi alkoholi müüki, kättesaadavust mingilgi moel piirata, kuniks ilma igasuguse mõõdutundeta jätkub täiemõõduline, tunnustav, geniaalne, loov, häid mõtted toov jne alkoholireklaam.

Ühtegi sellist valitsust ei saa tõsiselt võtta, kes talub nii ohjeldamatut alkoholi propageerimist nr 1 mõjuga meediakanalites!

On ülimalt rumal, lühinägelik, võiks öelda isegi küüniline täita aktsiisi
abil meie kõigi ühist rahakotti, ja siis sealt samast rahakotist võetuga üritada teha küündimatut ja mõttetut vastupropagandat. Kõik see on geniaalsete reklaamide taustal täiesti hane selga vesi ja veel kord selle sama raha maha viskamine.

Ma usun, et riigiisad saavad väga hästi aru, et nad saevad ise sama oksa, millel istuvad, aga mis see neile korda läheb - need mõjud on ju nii pika vinnaga, et see nende täis rahakotiga vanaduspäevi kuigivõrd mõjuta.

VÖTAME MÖNUGA!!