Kaubanduskeskuse turvateenistuse juht rääkis Delfile, et kui vaadata meie ühiskonda, täpsemalt näiteks Tallinna kesklinna piirkonda, siis sellise ennast müüva elukutse esindajaid on äärmiselt palju.

"See on ühiskonna probleem, mille osas kaupmehed vastutust võtta ei saa," rääkis turvaülem. "Mõned sellistest naistest on sattunud ka meie kaubamajja jalutama, oleme saanud varemalt sellekohaseid signaale ja palunud sellistel isikutel koheselt lahkuda kaubamaja pinnalt. Me peame väga lugu oma klientidest ja soovime, et nende ostlemine toimuks probleemivabas keskkonnas. Kindlasti ei ole meeldiv kliendile, kui keegi naisterahvas tuleb ennast ostlemise ajal pakkuma."

Selliste juhtumite puhul peaks kindlasti teada andma kaubamaja turvatöötajale, sest turvafirma töötajad vajavad seaduslikku alust isiku poole pöördumiseks, tema kinnipidamiseks ja kaubamajast väljasaatmiseks või politseile üle andmiseks.

"Kui keegi naisterahvas pakub iseend mõnele meeskliendile ja antud meesklient ei teavita sellest turvateenistust või politseiasutust koheselt, siis kahjuks puudub seaduslik võimalus midagi ette võtta," selgitas turvaülem olukorda.